Om de Mathildedag mogelijk te maken is er geld nodig. Daarvoor hebben we twee vormen van financiering gekozen. Crowdfunding, door het publiek, en sponsoring door bedrijven. Voor de crowdfunding actie hebben we drie exclusieve ‘Mathilde items’ Een fles heerlijke Mathildewijn (Mathilde Blanc Sec), een art-print van het middelste schilderij van het, door kunstenaar Roeland van der Kley, vervaardigde Mathilde drieluik en het beroemde boek over Mathilde van Lisette de Zoete.

In de downloadbare crowdfunding folder leest u hier meer over. Om te doneren klikt u op de knop ‘Doneren’ en de techniek helpt u verder met het maken van een keuze.

 

Crowdfunding van de Mathildedag

Als particulier kunt u deelgenoot worden van de viering van de Mathildedag door ons te steunen met een bijdrage. Door geld aan ons over te maken belonen wij u met een geschenk naar keuze zoals in de folder vermeld.

 

De sponsors van de Mathildedag

Heeft u een bedrijf en wil u uit naam van uw bedrijf de organisatie van de Mathildedag financieel ondersteunen, dan hebben wij voor u een mooi aanbod. We zijn namelijk een (culturele) ANBI stichting waardoor u het gesponsorde bedrag kunt opvoeren op uw jaarrekening en het zo terug kunt vorderen van de Belastingdienst. Wij zijn u bijzonder dankbaar voor uw bijdrage en zullen uw bedrijfsnaam en logo vermelden op onze site, in het digitale programmaboekje van de Mathildedag en duidelijk zichtbaar maken tijdens de viering van de Mathildedag in het centrum van Terneuzen.

Bij sponsoring van ten minste €500,- krijgt u ook nog eens alle drie de geschenken van onze crowdfunding actie. Een fles heerlijke wijn ʻMathilde Blanc Secʼ, de exclusieve art- print van het middelste schilderij van het Mathilde-drieluik van de hand van kunstenaar Roeland van der Kley en het prachtige boek over Mathilde van schrijfster Lisette de Zoete.

Daarnaast krijgt u uiteraard ook nog de uitnodiging om de Mathildedag te beleven als VIP  in het Schelde Theater en op alle andere locaties waar wij de kunst van de Mathildedag aan u tonen en waar u in contact komt met alle deelnemende ondernemers, kunstenaars, artiesten en hoogwaardigheidsbekleders. Kortom een ideaal concept om uw contacten te verstevigen en nieuwe contacten aan te boren onder het genot van een zalige, zonovergoten, kleurrijke, feestdag midden in het hart van Terneuzen.

 

Bedrag