Al de attributen die er in moeten zijn nog niet toonbaar, niet klaar.
Middelste “box” krijgt nog gordijnen en verlichting, deze springt automatisch aan als de gordijnen open gaan. De linker/rechter “box” komen poppen die op Mathilde lijken, verder ingrediënten om van jezelf een Mathilde te maken; make-up e.d.
Er komt een symbolisch slot op de box l/r, een persoon met veel fantasie kan deze box “in haar hoofd” openen.

Het is een cadeau van/voor Mathilde om een nieuwe generatie de kans te geven om weg te dromen, zichzelf te zijn, in een hele kleine setting, droomtheater. Het is bedoeld voor diegene die onbevangen, open en zonder vooroordeel kan plaatsnemen en in de spiegel durft de kijken naar zijn/haar eigen ziel. “kijk door de spiegel en ik laat zien wie je bent”, “Alles wat je van een ander vindt, zegt alles over jezelf”.
De link met Freud Jung en Dali is voor de hand liggend, maar ook Lewis Carroll (Alice in Wonderland). De binnenkant van het theater lijkt een klein beetje op het werk van Willink.


Website: http://jeroenquirijns.com